31.01.2024 г., 6:53 ч.

Казваме 

  Поезия
126 0 0

Казваш, че ме обичаш с очи.

Суетата ми бърчи нос.

Как така? Не мълчи!

 

Казвам, че те обичам през смях.

Подозираш, че лъжа - знам.

То е нелепо и в грях.

 

Казваш, че ме обичаш с ръце.

Драматизирам пак. Тръпна.

Как така? Без сърце?

 

Казвам, че те обичам до днес.

Пращам лято и хабер.

Нямам твоя адрес.

 

Казваш, че ме обичаш насън.

А наяве е тръпкаво.

Такъв студ е навън.

 

Казвам, че си като дете.

Подарявам ти се.

Аз обичам по две.

 

 

 

© Веселина Цакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??