29.05.2008 г., 22:23 ч.

Казваше ми... 

  Поезия » Любовна
527 0 0
Казваше ми всеки ден: "Обичам те!"
Казваше ми: "Искам те до мен!"
Казваше ми, че животът губи смисъл,
когато си далеч от мен!
Казваше ми, че в ада влизаш с мен!
Казваше ми... казваше ми... казваше ми...
но уви, само думи са това.
Защо измами ме така,
защо уби ти любовта,
която чувствах аз?!
Защо обрече таз невинна душа
да страда ден и нощ?
Душа, която вярваше на всяка твоя дума.
Казваше ми... казваше ми...
но никога не ми го показа!

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??