25.06.2010 г., 20:29 ч.

Казват... 

  Поезия » Любовна
747 0 0

Казват - лесно е да обичаш,

дори и от опит да го зная.

Казват - лесно е да желаеш,

макар че спрях и да мечтая.

Казват - лесно е да бъдеш влюбен,

макар че в сънищата си съм изгубена.

Казват - лесно е  да мечтаеш,

макар и да страдам и да го знаеш.

Казват - лесно е да се усмихваш,

макар и с твоето безразличие да свикнах.

Казват - лесно е да погледнеш към любимия,

макар и да не мога да скрия сълзите си.

Казват - лесно е да забравиш,

макар и да не искам да го правя.

Казват - лесно се разлюбва,

макар живота си да погубвам.

Казват... още те обичам,

макар пред всички да отричам...

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??