22.11.2011 г., 13:00 ч.

Кибер-Ад 

  Поезия » Пародии
1106 0 17

Сърфирал геймър зарибен

(отличник в кибер олимпиада)

и задобрявал ден след ден,

докато не отлитнал в Ада...

 

Пристигнал и се развилнял,

ошушкал всеки адски метър...

Единственият дявол оцелял

оплакал се на Свети Петър.

 

"Виж, Петре, много съм уплашен!

Умрял пристигна днес при нас...

Тотален геймър изботясъл,

съсипа Ада ни за час...

 

Изтрепа всичките колеги,

не ни остана здрав казан,

все търси изход да намери

към нови геймърски нива..."

 

 

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??