Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
С Ваше позволение бих добавил един текст и един линк, които се помещават из сайта, а именно:
Двадесет и четвърти май
Чрез подвига на Братята Светѝ
Родѝната съзѝда висотѝ
и множество народи проси`яха
чрез писменàта - вечен храм и стряха!
За Б`ългарщината и меч, и броня
е родната ни Азбука изконна!
И нека е и Тр`ънена корона,
ала към Б`ъдното ни - благосклонна!
Благословени Братята-Светци,
дарѝли нам и завещали писменàта,
за да проглеждат зрящи и слепцѝ!...
..........................................................................
И нека Раят земен рòден... е отплата!...
https://otkrovenia.com/bg/stihove/dvadeset-i-chetvyrti-maj-1