5.03.2008 г., 16:15 ч.

Клада от любов 

  Поезия » Любовна
1389 0 27

Как да си открадна вятър в шепа?

Той за миг докосва и отлита...

След като накрай света ошета

"Чакаш ли ме още?" - пътьом пита...

 

Как да потанцувам със реката?

Само след прегръдка пак потича...

Стигне ли до края на земята -

в облачна сълза се преоблича...

 

Как да нацелувам дракон с устни,

пламъкът му без да ме овъгли?

В кладата от обич щом го пусна -

ако оцелее -  да ме съди...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??