16.01.2015 г., 21:32 ч.

Клеймо 

  Поезия » Пародии
811 0 0

Завистници прекрасни,
дребнодушковци ужасни,
пълзите като диви кобри
пълни с рафинирана отрова,
искате за вашата уста
сочен плъх да бях
и колко жал и скрита болка
се чете в презрения ви поглед,
задето аз не съм 
във вашето меню закуска,

обед и вечеря.

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??