Клетва
Мога небето с една ръка да покрия!
Мога морето с глътка да пресуша!
Мога звездите внезапно да изтрия!
Светът за теб мога да променя!
Не мога да спра за теб да дерзая!
Денем да те сънувам не мога да спра!
Не мога да спра нощем да те мечтая!
Не мога и не искам да се възпра!
Мога клетва една сега да отправя,
че тихичко само ще те обичам…
Не мога и никога няма да те забравя!
Това мога завинаги и се вричам!
© Манипулирам Всички права запазени