7.05.2013 г., 12:49 ч.

Клоун 

  Поезия
568 0 2

       

Животът ми е цирк,

а аз съм в него клоуна

с усмивка на лице,

макар и да съм болна.

 

Там някъде дълбоко -

боли ме много силно.

Макар да е жестоко,

за клоуна всичко е посилно!

 

Усмивката голяма,

макар и нарисувана.

Прикрива всяка  драма

и отново е целувана.

 

Той винаги щастлив е...

Така говорят хората.

Но мъничко страхлив е...

да не види някой умората.

 

Зад целия грим от усмивки.

Душата му е крехка.

Зад всичките преструвки.

Умира добротата човешка...

 

Но клоунът е щастлив -

така си мислят всички!

И аз съм щастлива -

и ти така си мислиш....!!

 

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??