Ключ към сърцето ми
Вратата на сърцето ми затворена е вече.
Ключа загуби се някъде в празното местенце между нас.
С теб вратата ми завинаги заключи се
и обич едва ли ще види някога пак!
Сърцето ми беше замък,
готово да приюти всяка бедна душа,
а сега то се превърна в леден камък
само заради един човек в света!
Но аз надявам се тайно това да не е краят.
Да срещна други, по-достойни от теб!
И да им дам това,което ти отказа,
но и което никога няма да намериш никъде ТИ!!!
© Мила Всички права запазени
П.П. изключително мн ми хареса идеята, която си вложила във втората стофа Поздравявам те!!!