10.01.2014 г., 10:58 ч.

Ключе за необята 

  Поезия » Любовна
847 0 9

Ти винаги до мене си била –

едно тъй крехко стръкче, тъй красиво!

С усмивката на влюбена жена

звездица, грейнала с лице щастливо!

 

Аз вярвам в справедливия живот,

защото топлина чрез теб ми прати!

Ще разгадая всеки негов код,

щом имам теб – ключе за необята!

 

Щом има слънце в твоите очи,

в душата ти, в сърцето ти лирично!

Ще се разтворят райските врати

и Бог ще чуе колко те обичам!

 

Защото с теб щастлив съм на Земята!

Защото имам теб и необята!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??