24.11.2015 г., 7:43 ч.

Кодова дума папур 

  Поезия » Хумористична
1551 1 45

Разхождам се край близката горичка.
Разходка ли? Това си е паркур
и след минутка, виж - излита птичка,
от блатото обрасло със папур.

 

И в мен се ражда плахата надежда,
и мислите ми свива на сарми,
ловец в папура крие се изглежда.
О, мили мой, ела и ме вземи!

 

И правя грешна стъпка, втора, трета,
какво се случи, тъй и не разбрах.
Ще си отида от света "невзета,"
сред блатото по г..ръб се озовах.

 

Така завърши тази авантюра
и знаете поуките какви са.
По дяволите птичките, папура,
а видя ли ловец сега ме втриса.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??