13.10.2023 г., 11:37 ч.

Коефициент на менталност 

  Поезия » Гражданска
262 0 0

Правопропорционално на:

изпити менти,

жестоки менти,

неизплатени ренти,

снижени дивиденти,

излъгани клиенти,

неспазени ангажименти,

фалшификатни комплименти.

Греди купища склад

в око на корумпат,

че са двойка несъвместима

християнство и политика.

 

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??