Oct 13, 2023, 11:37 AM

Коефициент на менталност 

  Poetry » Civilian
260 0 0

Правопропорционално на:

изпити менти,

жестоки менти,

неизплатени ренти,

снижени дивиденти,

излъгани клиенти,

неспазени ангажименти,

фалшификатни комплименти.

Греди купища склад

в око на корумпат,

че са двойка несъвместима

християнство и политика.

 

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??