13.07.2020 г., 0:06 ч.

Тема "Странник" 

  Поезия » Хумористична, Пародии
552 0 1

Моята земя е странник за мен
Аз нямам душа в мен
Ледът на сърцето ми расте
Елементарният въпрос на живота ми избягва
Имотът моето сърце изпада в арест
Мърсотията от пътищата прониква в моите пори
Акулите в моята кръв убиват единствения човек, моята душа
Месеци наред губя моето човечество
4 месеца не мога да се успокоя
Пиенето не ме успокоява
Опиатите не помагат
Българският език е единственото ми спасение
Гадно, че имам 4, обаче сега като не съм учил достатъчно, си е така

© Димо Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??