24.02.2010 г., 23:36 ч.

Кога си обичал 

  Поезия » Любовна
918 0 2

 

Кога за последен път си обичал ти истински?

Кога за последен път си мечтал?

Кога си постигнал нещо истински свято,

истинска свята любов?

Може би някога,

когато все още ти бил си дете,

може би никога,

все още не знаеш що е чиста любов!

А аз те обичам,

по-свято от всеки един,

кой би те обичал така неповторим!

Не, ти не знаеш,

не може да знаеш как те обичам!

Ти, ти,

ти никога не си обичал така!

Просто разлюбваш както залюбваш

и това е при теб любовта!

© Антоанета Лазова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??