25.08.2010 г., 22:27 ч.

Кога съм заспала 

  Поезия
933 0 3

Надигам се бавно,

поглеждам наляво,

сама съм и мога да дишам.

 

Събудих се плавно,

кога съм заспала?

Откога забравих да виждам?

 

Заспала за дълго,

съм живяла така,

че с години да не помръдна.

 

Ще бъда тук,

докато в съня

не се вмъкнеш и не ме върнеш.

 

2009г.

© Невена Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??