Надигам се бавно,
поглеждам наляво,
сама съм и мога да дишам.
Събудих се плавно,
кога съм заспала?
Откога забравих да виждам?
Заспала за дълго,
съм живяла така,
че с години да не помръдна.
Ще бъда тук,
докато в съня
не се вмъкнеш и не ме върнеш.
2009г.
© Невена Григорова All rights reserved.