5.10.2008 г., 12:25 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
510 0 1
 

Когато нищо просто не върви

и в устата от болка загорчи,

когато от хорски думи ме души,

аз искам да видя добрите очи.

Когато от умора денят ми тежи

и от мъка се свива моето сърце,

към мене тихо ти се приближи

и ме погали с нежните ръце.

Очи, ръце, душа -

                          слети във едно,

ще стоплят моето сърце -

                          няма да е то само!

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??