8.07.2008 г., 18:57 ч.

Когато... 

  Поезия » Друга
715 0 12
 

Когато в душата ти

е душно и тясно,

когато животът отвсякъде

те притиска ужасно,

 

когато нямаш сили

да устоиш,

с вяра и надежда

ще трябва напред да вървиш!

 

Поддадеш ли се и спреш,

уж, за да си починеш,

по-късно ще осъзнаеш и разбереш,

че най-важното ти ще подминеш:

 

Всеки миг е магия!

Чрез него всеки миг е изпитание!

Забрави за своето его!

Приемай мига като послание!

 

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??