1.01.2009 г., 16:19 ч.

Когато... 

  Поезия » Любовна
634 0 0

Когато...

(лирика)

 

Когато Аз и Ти сме щастливи - любовта слива нашите сърца...

Когато Аз и Ти с усмивки танцуваме нощем -

звездите ярки огряват нашите сърца...

Когато Аз и Ти страдаме - нашите сърца плачат ден и нощ...

Когато Аз и Ти плачем - тъгата е нашата компания

ден и нощ...

Когато Ти си щастлива - слънцето се усмихва в знак на нашата любов...

Когато Аз и Ти в дъжда танцуваме - дъждовните капки измиват негативните емоции от нас...

Когато Ти обичаш истински - любовта обединява нашите съдби и щастливи ги прави завинаги...

Когато Аз обичам истински - твоето сърце с моето се сливат в едно и любовта заедно ни събира завинаги...

© Пламен Дилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??