17.03.2013 г., 22:47 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
628 0 1

 

 

На метри от мен бе, не ме отрази,
но погледът мой пресече се с твоя,
с усмивка учтиво ме озари,
знаех, че питаш се 'Кой ли е тоя?'
На танц те поканих, съгласи се охотно,
пристъпвахме леко във такт с песента,
попитах те 'Как си?', отговори 'Страхотно!',
в приказки някак си дойде сутринта.

Когато видях те на другия ден,
без грим, без илюзии и преструвки,
разбрах, че създадена си точно за мен,
момиче, заслужаващо моите целувки.
И ето, че днес обещавам пред всички,
че никога няма да допусна да тръгнеш,
'О-би-чам-те!' превърнато от сълзите във срички,
ще ми повярваш, когато пак ме прегърнеш.

© Живко Енев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления. Накара ме да се усмихна, а днес ми е някак по-трудно.
Предложения
: ??:??