30.07.2009 г., 10:00 ч.

Когато денят си е мъж, но е женствен 

  Поезия
1027 0 12

Когато денят зафлиртува по женски

и скришом надигне полата си,

не гледай мръснишки. По детски

изсмуквай с поглед бедрата му.

 

Танцувай сред тези златни тромбони.

Разтапяй с език всички щитове.

Захапвайки устните с вкус на бонбони,

кажи му наужким ‘обичам те’...

 

Не би се разсърдил. И би му харесало

да галиш хапливо гръбнака му.

Денят е различен и толкова весел,

когато пропаднеш в краката му.

 

Аз бих му се смяла, но пляскам обсебено

на тази убийствена сцена.

Когато денят си е мъж, но е женствен...

не ти ли напомня за мене?!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??