1.11.2009 г., 19:36 ч.

Когато една любов си отива... 

  Поезия
1111 0 6

 

Когато една любов си отива...

 

 

В душата ми настанала е зима
като птица излетя и любовта.
Сърцето ми замръзва, като че ли спира.
Остана само празна самота...

 

Отказах се да чувствам аз отдавна,

да бие лудо моето сърце.

Но ето, пак пред теб заставам жалка

и прося нежност с молещо лице.

 

Без теб дори и изгрев няма вече,

няма залез над пенливото море.

Няма смях, дори и сълзи няма.

Отиде си и всичко ми отне...

 

© Симс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??