8.06.2013 г., 11:23 ч.

"Когато ехото заглъхва..." 

  Поезия » Любовна
438 0 3

Не ме гори!
Сама ще изгоря,
ако ме караш тайно да обичам!

И не вини!
Сама ще се виня,
ако пристъпя обреда на вричане!

Не ме моли!
Ще моля аз сама
да продължаваме да бъдем двамата!

Не се сърди!
Не тръгвай! Аз - сама
ще бъда тук, превърната на камък!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??