14.02.2013 г., 21:55 ч.

Когато любов любов убива 

  Поезия » Любовна
702 0 0

Когато любов любов убива,

има ли кой да ме спаси.

Когато нежността си отива,

кой пожарът в сърцето ми ще угаси.

 

Когато любов любов убива,

има ли кой да ме утеши.

Когато страстта сама загива,

кой душата ми ще успокои.

 

Когато любов любов убива,

има ли кой да ме освободи.

Когато от сълзи очите ми преливат,

кой съвестта ми ще приспи.

 

Когато любов любов убива,

има ли кой тъгата ми да заличи.

Когато мъка сърцето ми раздира,

кой горчивината ми ще изпепели

 

Когато любов любов убива,

има ли смисъл да се продължи.

Когато от болка аз прогнивам,

Господи, смили се над мене ти!

© Станчо Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??