3.06.2008 г., 19:47 ч.

Когато любовта обърна гръб... 

  Поезия » Любовна
1093 0 1

Бяха ли празни очите ми?

Зад цялата тази позьорщина.

Няма ли ги упреците ти,

че не правя каквото трябва.

Пак ли те разочаровам?

Исках да има друг начин, Скъпа,

но любовта ми обърна гръб.

Каза ми да си вървя,

за теб не аз съм най-скъп.

Каза ми, че зад името ми

друг чувства обичта.

Но дори и да остана,

ти винаги ще си сама.

Винаги ще знаеш,

че ме няма, от теб

ми останаха само сълзи.

Остави ме на смъртта,

тя ме обича, чака, скърби.

Не се сбогувай, а върви си.

Той може да си тръгне.

За него мисли,

от гроба нищо няма да ме върне.

 

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не си струва да се умира за една любов,ако от нея са ти останали само сълзи и болка значи не е истинската ти любовПоздрав за стиха!
Предложения
: ??:??