29.08.2008 г., 0:37 ч.

Когато ме боли 

  Поезия » Друга
1119 0 5

Когато много силно ме боли,

когато, бягайки, пак се завръщам

и в ужас цялото ми същество крещи,

аз никога назад не се обръщам.


Когато търся в някого вина,

вината първо в себе си откривам.

Когато бавно си отива любовта,

не плача, а по мъничко умирам.


Когато някому подам ръка,

ръката си назад не ще отдръпна.

Обичам ли – обичам с тяло и душа.

Сгреша ли – тихомълком ще си тръгна.


Когато много силно ме боли,

когато все пак дойде краят,

събирам болката във двете си очи

и като пламък винаги я пазя.




© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??