29.05.2010 г., 10:50 ч.

Когато ми липсваш 

  Поезия » Любовна
2596 0 5

Когато ми липсваш, е тихо в сърцето,
не виждам небето, очите на вятъра
и пак се завръщам отново, където
със тебе сме цяло във танца на вихъра.

Когато ми липсваш, долавям от шепота,
в сърцето те нося и то ми говори,
че нашата страст и в очите ни трепета
жадувам отново да се повтори.

Когато ми липсваш, ще идвам при тебе,
хвани ми със нежност и ласка ръцете,
 погледай ме мило и топло засмей се -
и твоята обич аз ще усетя.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??