20.02.2020 г., 18:30 ч.

Когато не си наоколо 

  Поезия » Друга
471 0 0

Знай, че когато не си наоколо,

ме нараняваш
Знай, че когато не си наоколо,

това ме разбива

Знай, че когато не си наоколо,

ще ме съкруши
Знай, че когато не си наоколо,

това ме побърква

Мисля си, че никога няма да мисля за теб
Но аз знам, че няма да мога

И така, продължавай, отиди си
Ще разбереш, че си направила голяма грешка
Когато разбереш това,

ще е твърде късно

Разкъса сърцето ми,

когато изрече тези думи
Ще искаш да желаеш различен завършек на историята ни
Виждам лицето ти във всеки сън,

който сънувам
Ти си в всяка моя мисъл
Ще ти се иска и това да не се беше случвало, защото това дето имаше между нас, знай няма да се повтори с никой друг


Знай, че когато не си наоколо, ме съкрушава ...

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??