28.05.2012 г., 10:56 ч.

Когато нещата се объркат 

  Поезия » Друга
699 0 2

Когато нещата се объркат

 

Когато нещата се объркат - стоиш и нищо не правиш.

Парализиран от мисли и всъщност нищо не правиш.

Мисъл след мисъл изскача в ума ти, а ти пак нищо не правиш.

Стоиш и не може да мръднеш.

 

Когато нещата се объркат, се сковаваш и нищо не правиш.

Искаш крачка да направиш, а всъщност стоиш и нищо не правиш.

Мислиш какво трябва да поправиш, но пак нищо не правиш.

Стоиш и не може да мръднеш.

 

Когато нещата не объркат - замръзваш и нищо не правиш.

Замислен в миналото - стоиш и нищо не правиш.

Въпрос след въпрос в ума ти излиза, а ти си вцепенен и нищо не правиш.

Стоиш и не може да мръднеш.

 

Когато нещата се объркат - стоиш и не може да мръднеш.

Обзет от паника - стоиш и нищо не правиш.

Потънал в мисли, загледан в някаква точка - стоиш и не може да мръднеш.

Така е, когато нещата се объркат и ти нищо не може да правиш!

© Марина Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??