1.04.2009 г., 22:52 ч.

Когато някой ден... 

  Поезия
586 0 2

 

 

Когато някой ден от този свят си замина,

не плачи, не тъжи,

недей да проливаш сълзи,

в по-добър свят аз ще премина.

 

 

Тялото в прах се превръща.

Над гроба изсъхнали цветя,

ала жива е тя

и вечно теб ще прегръща.

 

 

В твоите сънища бавно пристъпва.

Тихо нашепва най-нежни слова

и топло целува глава,

обгръщайки с топлина.

 

 

Видиш ли птица в просторните небеса,

раздираща безкрайната синева.

Знай, това е тя - свободна, необуздана,

самотна душа.

© Дияна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??