9.01.2016 г., 20:25 ч.

Когато Обичаш 

  Поезия » Любовна
244 0 0

Когато обичаш някого, трябва да си силен.
Достатъчно силен, за да му го кажеш...,
или силен, за да го гледаш как обича някой друг !!!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??