15.01.2020 г., 23:51 ч.  

Когато обичаш 

  Поезия » Любовна
383 0 0

 

Когато обичаш

 

 

Дали душата ми ще е във Рая,

или пък в Ада в огън ще гори

това не искам даже и да зная!

За мен едва ли някой ще скърби?

 

Тежи! Тежи безкрайно тишината!

Понякога дори и ме боли!

Но по-добре е сам във тъмнината

отколкото с измислени мечти!

 

Исках с мен да си, и те желаех!

Още те желая и сега!

Че обичаш друг, това не знаех!

Всичко е възможно в любовта!

 

Трябва да умееш да прощаваш!

Даже и да страдаш, да мълчиш!

Щом обичаш просто се раздаваш!

Иначе по пътя сам вървиш!

 

15.01.2020 г.

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??