2.04.2012 г., 11:52 ч.

Когато обичаш силно 

  Поезия
857 0 4

Когато обичаш силно
без думи излишни, без свян и без страх,
без граници и предели,
без сълзи, а само със смях,
си мислиш нима е реалност,
нима се случва това?
Нима не е чиста случайност,
че аз открих любовта?
Когато погледнеш любимия
и видиш в очите му обич,
когато целуне те нежно
и сърцата ви сякаш са в обръч,
когато гласът му те гали
и с теб е в студените нощи,
когато ръката му пари,
а ти казваш "още и още".
Когато се слеете двама
и телата ви станат едно.
Когато прошепне "обичам",
когато рече "остани",
когато те гледа свенливо
след всичкото туй и онуй...
Тогава се питаш отново -
нима е реалност това?
Това наистина е нещо ново
и ти си за него готова!
Готова си за любовта.
Готова си за страстта.
Готова си и за това -
да си с него до края на света.

© Маги Златева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??