умират сами
и горе високо,
летят за последно,
тогава Небето
дъждовно ръми,
тогава Небето,
плаче съдбовно!
В последния полет
прегръщат Звезди
и ярки Комети
ги следват любовно,
в Последния полет
остават следи
и в техните пазви
се раждат Отново!
© Ангел Филипов Всички права запазени