1.04.2006 г., 15:41 ч.

Когато падаха звездите 

  Поезия
938 0 5

Когато падаха звездите

 

Когато падаха звездите,

една остана да блести...

Потръпна самотна и виновно

зад облака се прислони.

 

Стоя и аз самотен под нея,

приличам навярно на луд.

Уж не топлят звездите,

защо ли потръпвам от студ.

 

В живота менят се сезони

и звездите връщат се пак.

Кога ли на небосклона

ще ги видя отново рояк?

© Светослав Статев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??