5.08.2015 г., 0:06 ч.

Когато поискаш 

  Поезия » Друга
231 0 3

Когато поискаш

Когато поискаш, при мене поспри се,

на чашка кафе и дума с любов.

В сладък спомен с обич носи ме,

с усмивка денят ще срещаме нов.

Когато поискаш, в душата спомни си,

прекрасните дни от минал живот.

При нужда, приятел, ти потърси ме,

дори да поиграем малко белот.

Когато поискаш, ти гръб обърни ми,

кажи ми проблема очи в очи.

Любов и обич нека останат неделими,

поспри се за миг, дори помълчи.

                                          В.Й. 03.08.2015г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Йоана, Ан, Младене
  • Хубаво е да предразполагаш хората да създават искрени връзки с теб
  • Святостта е в мълчанието! Добре е акцентирано в творбата.

    Поздрав, Василе!
Предложения
: ??:??