21.05.2014 г., 12:46 ч.

Когато си отида 

  Поезия » Друга
285 0 3




КОГАТО СИ ОТИДА

 

 

Когато си отида, ще ме търсиш.

Ще молиш вятъра, за да ме върне.

 

Но няма никога да зърнеш

копнежа ми да се прегърнем.

 

Защото той е тук, не е избягал.

И чака знак от тебе в тъмнината.

 

А само в глухата дъбрава

шуми, отеква тишината!

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??