Когато си с мене,
лицето ми грее!
Когато си с мене,
сърцето ми пее!
Когато си с мене,
душата копнее –
за много целувки,
за много милувки...
Душата копнее
с твоята душа
да се слее!
Обгръщаш ме нежно,
обгръщам те нежно,
докосваме пръсти,
докосваме устни...
Душите се сливат
във тази Вселена!
© Снежана Терзиева Всички права запазени
Лека вечер !