8.11.2020 г., 19:55 ч.

Когато си "Ти" 

  Поезия » Любовна
168 1 0

Безумие?-не,не и сега
Да те обичам така,
Като никога досега
Обичам да скачаш, да пееш
Обичам в небеса да се рееш
Наясно си,знам
Най-силно обичам те,
Когато се смееш.
Тази усмивка ми дава крила
И животът става игра
Играе се лесно тя,
Когато няма тъга и лъжа.
Не се сърди
Но обичам, когато си "Ти"
Наивна знай,че не си
А по-скоро доверчива към всички
Не е порок това, запомни
И си бъди... завинаги "Ти"
Просто "бъди"

Обичам те, когато си Ти"

© Ангел Попчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??