6.01.2017 г., 17:10 ч.

Когато си тръгнеш 

  Поезия » Друга
365 0 2

Когато си тръгнеш

Когато си тръгнеш назад не поглеждай,

каквото било е спомен пази.

Дори и в мислите недей ме прегръщай,

много съм чувал не искам лъжи.

Когато си тръгна не останах самотен.

сърцето, душата ми казват люби.

Живота за миг не остава безцветен,

остава да кажа пази се пази.

Когато си тръгна Аз продължавам.

това е съдбата  казах бъди.

Не искам не мога вечно да страдам.

рани зарастват след това не боли.

                                                        В.Й. 06.01.2017г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е, минават години и болката се забравя. Животът продължава. Поздрави!
  • Тъжно е, но много ми хареса, особено финалът "Рани зарастват след това не боли!" Поздравления!
Предложения
: ??:??