Когато след години суховеят
лицето ти без милост набразди,
в очите ти искриците ще греят
от спомените мили от преди.
Когато в мен годините додеят,
ръката моя твоята ще крепи
по пътя ни трънлив на вододела
на нашите изстрадали души.
© Елена Всички права запазени