30.04.2012 г., 0:59 ч.

Когато става дума за любов 

  Поезия » Любовна
987 0 2

А ти си ми говорил за любов...
Не съм разбрала. Моля те, прости ми!
И думите от погледа ти строг
били са стихове. Ала без рими.
Приемам всичко, знаеш, на шега.
А чувствата - държа под ключ.
За да преминеш през залостена врата,
ще трябва много тайни да научиш.
Но ти си слаб. Отдавна го показа.
И пред вратата зейна тъмен ров.
Не... Нямам си причина да те мразя,
но недей да ми говориш за любов!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??