21.12.2007 г., 12:20 ч.

Когато свърша... 

  Поезия » Еротична
1158 1 19

Възбуждам те,

пристъпвам боса

по ръба на мислите.

Облечена само в поезия,

усмихната и нежна,

малко плаха...

И ухая на парфюма,

който ти ми подари.

И съм с пусната коса,

така харесваш ти.

Само с върха на пръстите

докосвам,

а и вътре в теб гори.

Отпусни се,

в леглото с рози...

Разкопчавам те,

а и мъхчето по гърдите ти дори

показва нетърпението ти

нощта да продължи...

"Искам те" , прошепваш на ухото ми...

Слагам длан на сърцето ти -

тупти и повтаря името ми.

Стоплям го с дъха си.

Когато свърша, скъпи,

всичките ти луни ще бъдат мои...

Завинаги...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??