27.11.2007 г., 12:02 ч.

Когато съм влюбена... 

  Поезия » Любовна
2200 0 20

Когато съм влюбена, мога да литна,

високо със птичия полет.

Когато съм влюбена, мога да викна

да дойде сред зимата – пролет. 

Когато съм влюбена, давам усмивки

на скучни, пресичащи хора

и влюбено крача, невиждайки всички,

на ум, аз със птици говоря. 

Когато съм влюбена, ставам по-светла,

по-хубава… даже вълшебна!

Струя аз, дъждовно потекла -

сред облаци мога да легна.

Дъга многоцветна пред мене бледнее,

че цветното в мен се събрало

и вятърът спира – да духа не смее,

небето за мен е разбрало.

На всички разбрали аз мога да давам

със шепи от своите мигове.

Когато съм влюбена, аз заискрявам

в зарята на влюбени стихове.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??