1.02.2009 г., 13:28 ч.

Когато сънят ми избяга 

  Поезия
1267 1 7
Когато сънят ми избяга
тогава... какво ли не правя
и към звездите с надежда поглеждам
и луната покрила се търся
и във вятъра се заслушвам
а мислите бягат от мене на воля
все на югозапад поемат
да ги спра не мога
но защо да го правя...
те така са щастливи...
понякога моето ято среща твоите птици
те се познават...
и става красиво
там някъде по средата
моите и твоите мисли танцуват
най-прекрасния танц...
как ли се казва...
 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??