4.05.2005 г., 14:11 ч.

Кoгато те няма 

  Поезия
1027 0 0
Когато те няма плачат звездите,
когато те няма до мене крещят душите.
Когато те няма умира любовта,
когато те няма до мене има само самота...

© Преслава Банкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??