May 4, 2005, 2:11 PM

Кoгато те няма 

  Poetry
1033 0 0
Когато те няма плачат звездите,
когато те няма до мене крещят душите.
Когато те няма умира любовта,
когато те няма до мене има само самота...

© Преслава Банкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??