27.11.2010 г., 19:41 ч.

Когато те няма 

  Поезия » Любовна
756 0 1

Като кралица без трон,
като съпруга без мъж,
като лято без слънце,
като есен без дъжд -
така аз се чувствам,
без теб неведнъж,
когато те няма,
a светът избледнява
нашир и надлъж...

     D. Patton

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??